Сині шовкові короткі шорти Blue Sapphire

G.LVOV
3990,00
грн
Шорти створено з італійського шовку відтінку коштовного сапфіра. З кожним рухом тіла тканина дарує неймовірно приємні тактильні відчуття і переливається на сонці, зачаровуючи кожного, хто її бачить.

З кожним рухом тіла шовк дарує ні з чим незрівнянні приємні тактильні відчуття. Перелив відтінків шовку зачаровуючи кожен погляд. Кожен комплект шиється вручну з урахуванням жіночої фігури. Разом із топом G.LVOV Blue Sapphire створюють timeless aristocratic look, гідний справжньої Королеви.

Матеріал: шовк

Колір: синій

Візерунок: однотонний

вид: шорти

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОДУКТ
ЧОМУ БОКСЕРИ G.LVOV
ОПЛАТА І ДОСТАВКА
ОБМІН ПОВЕРНЕННЯ

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОДУКТ

ДЕТАЛІ
  • АВТОРСЬКА МОДЕЛЬ БОКСЕРІВ
  • РУЧНА РОБОТА
  • ЗАКРИТІ ШВИ
  • ВІДСУТНІСТЬ ШВІВ НА ЗАДНІЙ ДЕТАЛІ БОКСЕРІВ
  • ВИШИВКА «G •» ШОВКОВОЮ НИТКОЮ
  • ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ

СКЛАД
100% БАВОВНА (АНГЛІЯ)
ІТАЛІЙСЬКА ФУРНІТУРА З НАТУРАЛЬНОГО КАУЧУКУ

ДОГЛЯД
ДЕЛІКАТНЕ АБО РУЧНЕ ПРАННЯ ОКРЕМО ВІД ІНШИХ ПРЕДМЕТІВ ГАРДЕРОБА
СУШИТИ УНИКАЮЧИ РАДІАТОРІВ ОПАЛЕННЯ І ПРЯМИХ СОНЯЧНИХ ПРОМЕНІВ
ПРАСУВАТИ НА СЕРЕДНІЙ ТЕМПЕРАТУРІ, УНИКАЮЧИ МІСЦЬ ВИШИВКИ
НА МОДЕЛІ
РОЗМІР M, ЗРІСТ 182 СМ, ОБХВАТ СТЕГОН 100 СМ

ЧОМУ БОКСЕРИ G.LVOV

1. Боксери G.LVOV відрізняються від усіх світових брендів – сконструйовані спеціально для носіння під брюками/джинсами/штанами. Анатомічний крій повторює силует, зберігаючи елегантність зовнішнього вигляду чоловіка.

2. Використовуємо тканини від найкращих європейських мануфактур. Спідня білизна із таких матеріалів дарує більше ніж комфорт – створює тактильну насолоду.

3. Рівень пошиття на висоті: в жодній парі не знайдете зайву нитку або нерівний шов. Акуратність, точність та любов до роботи – ось що головне у наших майстрах.

4. Широка можливіть персоналізації – від вишивки ініціалів до індивідуального пошиття.

ОПЛАТА І ДОСТАВКА

СПОСОБИ ОПЛАТИ

ОПЛАТА НА САЙТІ (VISA/MASTERCARD, APPLE PAY, GOOGLE PAY)
Оплата онлайн на сайті забезпечена на базі системи monopay. Після успішної оплати банківською картою, Apple Pay, Google Pay на сторінці з'явиться інформація про стан транзакції. Ми гарантуємо безпеку платежів, а також надійний захист даних вашої банківської карти при оплаті онлайн.

ОПЛАТА ПРИ ОТРИМАННІ (НАКЛАДЕНИЙ ПЛАТІЖ)
Повна вартість оплачується в момент отримання посилки у відділенні чи кур'єру Нової Пошти. Зверніть увагу: за оплату посилки післяплатою, кур'єрська служба «Нова Пошта» автоматично нараховує комісію і страховку до загальної суми вартості вашого замовлення.

СПОСОБИ ДОСТАВКИ

ДОСТАВКА НА ВІДДІЛЕННЯ АБО У ПОШТОМАТ НОВОЇ ПОШТИ
Терміни доставки від 3-х до 5-ти днів з моменту оформлення замовлення на сайті. Вартість послуги оплачує покупець, згідно з тарифами компанії перевізника.

АДРЕСНА ДОСТАВКА КУР’ЄРОМ НОВОЇ ПОШТИ
Після оформлення замовлення на сайті, менеджер погодить з вами дату і деталі, перш ніж відправити посилку. Кур'єр доставить замовлення на вказану вами адресу протягом від 3-х до 5-ти днів. Вартість послуги оплачує покупець, згідно з тарифами компанії перевізника.

ОБМІН ПОВЕРНЕННЯ

Відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів», спідня білизна входить до переліку товарів, які не підлягають обміну чи поверненню.

Однак, ми розуміємо, що обирати білизну онлайн іноді може бути непростою справою. Якщо вам не підійшов розмір, обміняйте на інший протягом 14 днів. Зв'яжіться з нами по телефону/Telegram або напишіть на пошту:
+380 (50) 742 20 03 | info@glvov.com

Зверніть увагу: для обміну необхідно надати товар в його первісному вигляді: без пошкоджень і слідів використання, в оригінальній упаковці.
Також може бути у нагоді