пресреліз

SUMMER WINE

Муза колекції – Ненсі Сінатра

SUMMER WINE
Муза колекції – Ненсі Сінатра
До дня народження американської співачки Ненсі Сінатра – 8 червня, George Lvov представив лімітовану жіночу колекцію з дорогоцінних матеріалів, натхненну іконою 60-х років ХХ століття.

“Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring. My summer wine is really made from all these things», – ці рядки з пісні «Summer wine» 1967 у виконанні Ненсі Сінатра і Лі Хезлвуда промайнули в голові, як тільки я побачив, як переливається вишневий шовковий оксамит на сонці, – поділився George.

Пісня розповідає історію чоловіка, що гуляє містом у чоботях із срібними шпорами. Його помічає прекрасна незнайомка та запрошує випити вина з полуниці та вишні. Саме такий смачний відтінок утворюють французький оксамит та італійський шовк кольору стиглих ягід.

Якщо пристрасть можна втілити в тканині, це натуральний шовк. Поцілунок ангела (англ. angel's kiss), про який співається в пісні, означає напій, в якому важко розкуштувати алкоголь. Від вина герой пісні п'яніє, повіки стають важкими. Він намагається підвестися і піти, але не може. Також п'янко красива жінка в комплекті G.LVOV.
Лампове тепле звучання музики переносить слухача до Америки 60-х років минулого століття. Час сексуальної революції та чесних матеріалів. Дизайнер George Lvov використовував для пошиття комплекту 100% французький шовковий оксамит та італійський шовк. Кожен комплект шиється вручну з урахуванням параметрів вашої фігури.

Топ виконаний із використанням унікальної флорентійської техніки ручного плетіння, яке займає до 2 днів. Разом топ і шорти G.LVOV створюють timeless aristocratic look.
ДОСТУПНО ДО ЗАМОВЛЕННЯ В ПОДАРУНКОВІЙ КОРОБЦІ